TARTSON VELÜNK EGY VIRTUÁLIS TÚRÁRA!
HU

1
2
3
4
5
6

PANORÁMA-FOTÓK A BAY GYŰJTEMÉNY KIÁLLÍTÁSRÓL

A bal oldalon található térképen lévő számokra kattintva kérjük válassza ki azt a helyet, ahonnan meg kívánja tekinteni a kiállítóteremről készült panorámaképet.


 kiállításunkat látta már?

TUDJON MEG TÖBBET!

Audioguide alkalmazásunk segítségével további információkat tudhat meg minden, a kiállításban szereplő alkotásról.


A rendszer használatához a múzeum recepcióján kérésére készüléket és fejhallgatót biztosítunk, de használható az Ön saját okos-eszközén is (telefon, tablet, számítógép).


Az AUDIOGUIDE alkalmazás indítása

MÉG TÖBBET MUTATUNK!

A kiállítótermeinkben működő érintőképes, interaktív kijelzők segítségével számos kiegészítő tartalmat érhet el, sőt, olyan alkotások is megtekinthetőek, melyek e pillanatban nem találhatóak meg fizikailag tárlatunkban.


Kikapcsolódásra vágyik? Próbálja ki puzzle és színező játékainkat is!

JÁTSSZON VELÜNK!

Tegye próbára tudását művészeti kvízjátékunkban, fedezze fel az alkotások apró részleteit képkereső feladatainkkal, próbálja ki mindhárom nehézségi szintet a puzzle játékban, vagy színezzen ki egy választott alkotást az Ön ízlése szerint.


A rendszer használatához a múzeum recepcióján kérésére készüléket biztosítunk, de használható az Ön saját okos-eszközén is (telefon, tablet, számítógép).


A JÁTÉK alkalmazás indítása

LÉPJEN BE EGY MÁSIK DIMENZIÓBA!

Kit köszönt a Köszöntő ember? Mi lapul a fa mögött a Tavaszi szántásnál? Mi történt a magyar zászlóval az Aradi vértanúknál? E kérdésekre választ kaphat kiterjesztett valóság alkalmazásunkkal, mellyel Ön is részese lehet a képnek, továbbá számos kiegészítő információt szerezhet az alkotásokról.


A rendszer használatához a múzeum recepcióján kérésére készüléket biztosítunk, de használható az Ön saját Androidos okos-eszközén is (telefon, tablet), melyhez a következő hivatkozáson elérhető alkalmazást kell telepítenie.


A KITERJESZTETT VALÓSÁG alkalmazás letöltése

LEGYEN ÖN A FESTMÉNY MODELLJE!

Készítsen egy önarcképet, és máris rajta lehet egy híres festő alkotásán. Ossza meg a kész képet ismerőseivel, és az elismerés nem marad el!


A rendszer az Ön saját okos-eszközén használható (telefon, tablet, számítógép).


A SELFIE alkalmazás indítása